• Schone uien, zonder vellen

  • Stofvrij werken dankzij afzuiging

Impressie Potato Europe

Jongejans Luchttechniek samen met JDC aanwezig op Potato Europe te Emmeloord. Zowel voor afzuiging als het optisch sorteren/ automatiseren waren onze adviseurs aanwezig.

Lees verder

Introductie: Loof Separator bij aardappelverwerking

Bij het verwerken van (poot)aardappelen) komt stof vrij en is loof een steeds groter probleem geworden.  Machinaal is het lastig om blad te scheiden uit de product stroom, maar met luchttechniek worden goede resultaten bereikt. Door een combinatie van blazen en zuigen, ook wel windshifting genoemd, kan het blad uit de productstroom worden gehaald. Jongejans Luchttechniek BV, afzuig specialist

Lees verder

Beursagenda

Wij zijn aanwezig op de volgende beurzen: Potato Europe, 13-14 september 2017, Emmeloord, Nederland PMA, 19-20-21 oktober 2017, New Orleans, USA SMTB, 2018, Vijfhuizen Nederland Fruit Logistica, 7-8-9 februari 2018, Berlijn, Duitsland Aardappeldemodag, 22 augustus 2018, Westmaas, Nederland Potato Europe, 5-6 september 2018, Duitsland

Lees verder

Vacature: Junior vertegenwoordiger

Wegens vervanging zoeken wij per direct naar een Junior vertegenwoordiger.Of stuur ons een open sollicitatiebrief wanneer u van mening bent, dat u een waardevolle versterking van ons team zult zijn.

Lees verder

Beweging in Luchttechniek

Naast de traditionele cycloon heeft Jongejans Luchttechniek uit Den Helder nu ook een onderdrukcycloon. Een noviteit die voordelen biedt. Ook voor de opvang van afval zijn er arbeidsbesparende oplossingen.  

Lees verder

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!