• Oplossingen voor de industrie

Haal eruit wat erin zit!

Jongejans ontwikkelt afzuiginstallaties voor de houtverwerkende, staal- en foodsector. De breedte in toepassing van de afzuiginstallaties komt doordat Jongejans Luchttechniek zich in de situatie van klanten weet te verplaatsen. Want het draait uiteindelijk allemaal om een optimaal productieproces van onze klanten en afzuiging speelt daar een belangrijkere rol in. Door afzuiging goed en op de juiste plekken toe te passen, voorkomt u machine-uitval , zorgt u voor gezondere werkomstandigheden en bespaart u op energie.

Met goede afzuiging haalt u eruit wat erin zit! 

 

Frisse lucht in een handomdraai

Met een afzuiginstallatie van Jongejans is schone lucht altijd binnen handbereik. Voor élk bedrijf hebben we een afzuigoplossing op maat. Zo kunt u altijd rekenen op schone en prettige werkomstandigheden. Onze krachtige en duurzame systemen zorgen ervoor dat u weer jaren kunt rekenen op een productieruimte die aan alle eisen voldoet!

Afzuiging van stof en zaagsel

Continuïteit in uw productieproces en de gezondheid van uw medewerkers zijn voor een groot deel afhankelijk van uw afzuiginstallatie. Jongejans stelt uw productieproces centraal en adviseert een afzuiginstallatie die naadloos op uw situatie aansluit.

Afzuiging van lasdampen

Staalbouwers, constructie- en mechanisatiebedrijven, apparatenbouwers, las- en snijbedrijven hebben allemaal te maken met de toenemende ARBO-eisen ten aanzien van lasrook. Als leverancier van lasdampafzuiging of lasrookafzuiging weten wij als geen ander hoe dit soort problemen aangepakt kunnen worden. Voor elk budget leveren wij u een oplossing op maat. Lasdamp, snijrook etc. Wij hebben de oplossing voor u!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!