Service op afstand

Bij de het afzuigsysteem wordt een afstandsbediening met gebruiksvriendelijke HMI (human machine interface) touchscreen besturingspaneel geleverd. Hiermee kan de installatie aan- en uitgeschakeld worden, de status van het systeem worden gecontroleerd en geselecteerd welke afzuigleidingen gebruikt worden. Het besturingspaneel bevat ook aansluitingen voor diverse externe signalen, bijvoorbeeld een externe bedrijfs- of storingsmelding. Signalen voor externe start / stop kunnen ook worden aangesloten, zodat het afzuigsysteem volledig automatisch is afgestemd op de werking van de verwerkings- of verpakkingslijn. In sommige gevallen kunnen we bus-communicatie toepassen met de besturing voor de sorteerlijn. Zo zorgen we altijd zorgen voor een optimale afzuiging.

Touchscreen
Het full colour touchscreen geeft ook inzicht in de verschillende andere onderdelen van de filterinstallatie, zoals gedetailleerde informatie over het afvaltransport en het filterreinigingssysteem.

De filterinstallatie kan op internet worden aangesloten, zodat Jongejans direct kan helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Het is dan ook mogelijk om, na uw toestemming, diverse gegevens over de filterinstallatie te verzamelen. Door belangrijke parameters bij te houden, kan de gehele installatie goed worden gemonitord. Zo kan preventief onderhoud aan de installatie tijdige worden gepland! Vraag ons om meer informatie over ondersteuning op afstand.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!