Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Wij zorgen voor schone lucht

Met een afzuiginstallatie van Jongejans is schone lucht altijd binnen handbereik. Onze krachtige en duurzame systemen zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een productieruimte waarin het prettig werken is.

Als toonaangevende producent van afzuiginstallaties bedienen wij jaarlijks tientallen opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Innovatie, eigen verantwoordelijkheid en teamwork zijn de pijlers van onze ondernemingsfilosofie. We hebben regelmatig vacatures.

Jongejans Luchttechniek team

Met meer dan 35 medewerkers, verspreid over Nederland en de VS werken wij dagelijks als èèn team aan afzuigoplossingen voor onze klanten. Ieder vanuit zijn eigen expertise met een gemeenschappelijk doel: het creëren van gezondere werkomstandigheden en schonere agrarische producten. Bekijk wie wat doet bij Jongejans Luchttechniek

Maatwerk oplossing

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, zijn de afzuigoplossingen van Jongejans Luchttechniek allemaal op maat gemaakt. Dat kan alleen als je vanuit een sterke basis werkt, waarbij de productielijn zo is ingericht dat maatwerktoepassingen eenvoudig te realiseren zijn. Daarvoor heeft Jongejans Luchttechniek de beschikking over een state of the art machinepark, medewerkers met gespecialiseerde kennis en de laatste ontwerpsoftware.

Made in Holland

Vanuit Nederland werken we, te samen met ons wereldwijde dealernetwerk, aan optimale service. Centraal gelegen in een agrarisch gebied, met vele klanten in onze directe omgeving, beschikken we over de ideale proeftuin voor productontwikkeling en nieuwe, duurzame toepassingen. Dankzij dit directe contact en de continue feedback, profiteert elke afnemer van goede en door-en-door geteste producten!

ISO9001:2015

Om te zorgen dat wij een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen leveren, hebben wij een kwaliteitsmanagementsysteem opgesteld volgens de norm ISO9001:2015. Meer hierover kunt u lezen in onze beleidsverklaring.

Lees verder

Erkend leerbedrijf

Jongejans Luchttechniek is erkend leerbedrijf. Wij voldoen aan de eisen die het SBB stelt aan leerbedrijven. Wij vinden het belangrijk om onze kennis door te geven aan de volgende generaties en hiermee te bouwen aan de carrières van de toekomst.

Lees verder

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!