Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Oplossingen voor stof

Afzuiging bij aardappelverwerking

Bij het verwerken en opslaan van aardappelen komt fijnstof vrij. Door het juiste afzuigsysteem bij uw machines, zijn die minder storingsgevoelig en zorgt u voor betere werkomstandigheden. Door verder de bunkers, sorteer- en verpakkingsmachines in te kapselen, worden stofbronnen verder afgeschermd en overlast voorkomen.

PGF Filtersysteem

Het Perslucht Gereinigd Filtersysteem is een ontstoffingsfilter systeem dat wordt ingezet om agrarisch stof (geen vellen) af te zuigen en is specifiek voor de aardappelsector geschikt. Lees verder

Meer weten over deze oplossing voor aardappelen? Bel of mail Rémon:

 

Afzuiging bij aardappelverwerking

Aardappelen verwerken met goede afzuiging; een verademing

Door het creëren van overdruk in de leeskamer, verdwijnt het stof zonder wervelingen uit de omgeving: het stof wordt door de verse buitenlucht als een deken naar beneden gedrukt. In de winter zorgt een verwarmingselement daarbij voor een aangename temperatuur.

Met of zonder afzuiging: dat geeft een wereld van verschil!

Stof? Endotoxinen? Onze filters lossen het op!

Op agrarische producten leven bacteriën waaruit giftige endotoxinen vrijkomen. Niet alleen bij de oogst, maar ook bij het transport, verwerken en overslag komen deze stoffen vrij. Door afzuiging goed toe te passen in uw verwerkingsruimten, maken deze schadelijke stoffen geen kans meer om tot uw longen door te kunnen dringen. Investeren in een goed afzuigsysteem is dus ook investeren in de gezondheid van u en uw medewerkers!

Afschermen van stofbronnen

Afzuiging van stof is een belangrijke voorwaarde voor goede werkomstandigheden. Door het inkapselen van bunkers en sorteer- en verpakkingsmachines worden belangrijke stofbronnen afgeschermd. Dit resulteert in minder ziekteverzuim en effectievere werking van machines.

Meer weten?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!