Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Afzuiging tot in de puntjes geregeld

  • Werken in een gezonde omgeving

Zichtbaar schonere bloembollen

Bij de verwerking van bloembollen komt veel stof en vellen vrij. De vellen vertragen het drogen van de bollen. Daarnaast verwachten uw klanten een schoner product.

Het ronddwarrelende stof is slecht voor de gezondheid van uw medewerkers. Een goed werkende afzuiginstallatie is hierbij essentieel.

Een afzuigsysteem dat niet alleen op het verpakken of verwerken van bloembollen is afgestemd, maar ook op de situatie in uw bedrijf; kortom een maatwerk oplossing.

 
 

Agra cycloon nu ook op onderdruk

Naast de traditionele cycloon heeft Jongejans Luchttechniek uit Den Helder nu ook een onderdrukcycloon. Een noviteit die voordelen biedt. Ook voor de opvang van afval zijn er arbeidsbesparende oplossingen. Lees meer over de Agra Cycloon

Afzuiging op de juiste punten

Afzuiging werkt alleen als het op de juiste plek wordt toegepast. Wij geven advies over de juiste afzuigpunten en maken de afzuigmonden en stofkappen vervolgens op maat voor uw situatie. Daarmee haalt u optimaal rendement uit uw lijn. Want, stof is niet alleen slecht voor de gezondheid, maar ook voor de werking van uw machines. Een goed afgestemd afzuigsysteem draagt dus ook bij aan de bedrijfszekerheid van uw complete verwerkingslijn.

Cyclonen

De cycloon is een ideaal systeem om stof èn vellen te scheiden (separeren) van de lucht. Dit afval komt onder uit de cycloon en valt in de afvalkist. Indien onder de cycloon een cellenradsluis wordt gemonteerd, kan het afval ook op een transportband worden gelost.

Dopjes afzuigen

Doormiddel van de juiste afzuigtechniek kunnen de hoedjes/dopjes zeer efficiënt worden weggenomen. Volledige arbeidsbesparing en nauwkeurigheid zijn de redenen waarom onze klanten in de broeierijen hiervoor kiezen.

Specials

Naast de reguliere afzuigtechnieken denken we ook graag mee met andere toepassingen. In het voorbeeld hierboven ziet u een kopmachine voorzien van cyclonen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u wilt dat we mee denken bij uw verwerking.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!