Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Afzuiging tot in de puntjes geregeld

  • Werken in een gezonde omgeving

Zichtbaar schonere bloembollen

Bij de verwerking van bloembollen komt veel stof en vellen vrij. De vellen vertragen het drogen van de bollen. Daarnaast verwachten uw klanten een schoner product.

Het ronddwarrelende stof is slecht voor de gezondheid van uw medewerkers. Een goed werkende afzuiginstallatie is hierbij essentieel.

Een afzuigsysteem dat niet alleen op het verpakken of verwerken van bloembollen is afgestemd, maar ook op de situatie in uw bedrijf; kortom een maatwerk oplossing.

Arbeidsbesparend: zure bollen verwijderen met afzuiging!

Het is en blijft altijd een intensieve klus om de zure bollen eruit te halen. Hoe mooi is het dan dat dit nu door het afzuigsysteem gedaan kan worden?! Het is allemaal een kwestie van afstemming: de juiste capaciteit en de juiste zuigmond met een correcte positie.

Met het afzuigen van zure bollen, wordt enorm veel op arbeid bespaart. Afgelopen jaren hebben dan ook vele klanten gekozen voor deze oplossing. Een nieuwe type afzuiginstallatie maakt de oplossing helemaal compleet. Daarbij gaat het materiaal niet meer door de ventilator, zodat u die ook nooit meer hoeft schoon te maken. Verder worden de afgezogen zure bollen direct afgevoerd naar een kist of container.

Meer weten over deze oplossing voor zure bollen? Bel of mail Jim:

 

Afzuiging bij bloembollen

Agra cycloon op onderdruk

Naast de reguliere cycloon, heeft Jongejans Luchttechniek ook een onderdrukcycloon.
Het afgezogen materiaal gaat daarbij niet meer door de ventilator, zodat die niet meer schoongemaakt hoeft te worden.
Maar ook voor de opvang van afval zijn er arbeidsbesparende oplossingen. Lees meer over de Agra Cycloon

 

Afzuiging op de juiste punten

Afzuiging werkt alleen als het op de juiste plek wordt toegepast. Wij geven advies over de juiste afzuigpunten en maken de afzuigmonden en stofkappen vervolgens op maat voor uw situatie. Daarmee haalt u optimaal rendement uit uw lijn. Want, stof is niet alleen slecht voor de gezondheid, maar ook voor de werking van uw machines. Een goed afgestemd afzuigsysteem draagt dus ook bij aan de bedrijfszekerheid van uw complete verwerkingslijn.

Cyclonen

De cycloon is een ideaal systeem om stof èn vellen te scheiden (separeren) van de lucht. Dit afval komt onder uit de cycloon en valt in de afvalkist. Indien onder de cycloon een cellenradsluis wordt gemonteerd, kan het afval ook op een transportband worden gelost.

Dopjes afzuigen

Door middel van de juiste afzuigtechniek kunnen de hoedjes/dopjes zeer efficiënt worden weggenomen. Volledige arbeidsbesparing en nauwkeurigheid zijn de redenen waarom onze klanten in de broeierijen hiervoor kiezen.

Alles voor tevreden klanten

Bij het vinden van de juiste afzuigoplossing, werken we altijd nauw samen met onze klanten. Dat maakt elke aanpak tegen stof en vellen uniek. Zo kunnen we een afzuigoplossing creëren die elke dag naar volle tevredenheid werkt, jaar in jaar uit. We denken ook graag met u mee in oplossingen. Neem contact op voor afzuigadvies op maat.

Bekijk via de locaties op de kaart een greep uit onze recent opgeleverde projecten

Een oplossing voor elk bloembollenbedrijf

Met vele projecten in de bloembollen sector, hebben we elk probleem met stof en vellen wel eens aangepakt. Vraag hieronder meer informatie aan en we adviseren u graag!

Meer weten?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!