Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Stofvrij werken dankzij onze systemen

Seal rook

Wanneer u verpakkingsmachines in uw gebouw heeft, zult u de geur van seal rook als geen ander kennen en ... er waarschijnlijk ook zo snel en goed mogelijk van af willen komen!
Om seal rook goed uit de ruimte te filteren, moet het afzuigsysteem daar dan ook speciaal voor zijn ontworpen.

In de loop der jaren hebben we bij alle soorten verpakkingsmachines systemen geïnstalleerd om seal rook af te zuigen. Ervaring leert dat seal rook erg vettig is en overal aan blijft plakken! Wanneer het in combinatie met stof wordt afgezogen, raken de leidingen snel verstopt. Dit is de reden waarom we de rook afzonderlijk afzuigen en er een speciale ventilator voor hebben ontwikkeld. Deze ventilator wordt in de verwerkingsruimte geïnstalleerd met een kleine pijp naar buiten. Deze ventilator blokkeert niet zoals een andere afzuigventilator dat zal doen!
Exact bepalen van de juiste capaciteit is essentieel; bij te weinig capaciteit worden de dampen niet afgezogen. Is het teveel, dan zullen de verwarmingselementen voor het sealen zelf te veel afkoelen. Wij maken deze berekening grondig en afgestemd op de situatie.

De seal rook moet met ca. 20 meter per seconde door de leidingen gaan, dus zorgen we ook dat de diameters van de leidingen daarop zijn afgestemd.

Als het gaat om het afzuigen van seal rook, kunt u rekenen op de oplossingen van Jongejans! Vraag ons om een ​​voorstel op basis van uw specificaties en specifieke behoeften.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!