Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Lagere kosten door goed onderhoud

Service & onderhoud

Met goed onderhoud aan uw Jongejans afzuiginstallatie, weet u dat uw installatie optimaal en veilig blijft functioneren. Tevens verlaagt u hiermee de kans op onderbrekingen van uw productielijn door storingen en verlengt u de levensduur van uw installatie. Daarnaast zorgt preventief onderhoud voor lagere onderhoudskosten. Redenen genoeg dus om het onderhoud van uw installatie goed te regelen!

Om uw onderhoud goed te regelen, biedt Jongejans 2 soorten serviceovereenkomsten aan:

- 1x per jaar inspectie + klein onderhoud.
Met deze serviceovereenkomst wordt één maal per jaar een inspectie en klein onderhoud aan uw installatie(s) uitgevoerd.

- 2x per jaar inspectie + klein onderhoud.
Met deze serviceovereenkomst wordt twee maal per jaar een inspectie en klein onderhoud aan uw installatie(s) uitgevoerd.

Met beide serviceovereenkomsten ontvangt u 50% korting op voorrijkosten. Daarnaast zal onze serviceafdeling voor de planning van uw inspecties zorgdragen. Wanneer het tijd is voor een inspectie, zal onze serviceafdeling contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Onze deskundige servicemonteurs zullen een inspectie bij u uitvoeren. Van deze inspectie ontvangt u een uitgebreide rapportage, zodat u terug kunt lezen wat de staat is van uw installatie en wat er voor onderhoud uitgevoerd is of uitgevoerd zou moeten worden.

 
 

Serviceovereenkomst

De voordelen van een Jongejans serviceovereenkomst op een rij:

– De levensduur van uw installatie wordt verlengd;
– Er is minder kans op storing van uw installatie;
– U ontvangt jaarlijks een rapportage over de staat van uw installatie;
– Door preventief onderhoud heeft u lagere onderhoudskosten
– U ontvangt 50% korting op voorrijkosten.

Bent u geïnteresseerd in 1 van onze serviceovereenkomsten? Neem dan contact met ons op via 0223-660666 of via onderstaand contactformulier.

Storingsdienst

Mocht u onverhoopt een storing aan uw afzuiginstallatie hebben, neem dan contact met ons op via 0223-660666.

Alle installaties zijn voorzien van een uniek identificatienummer. Als u ons belt met een storing, kunnen onze servicemedewerkers aan de hand van dit nummer alle historische informatie over uw installatie met slechts een paar toetsaanslagen terugvinden.
Op deze manier hebben wij zeer snel de informatie over uw installatie beschikbaar en kunnen wij u zo snel mogelijk helpen met het oplossen van de storing.

Meer weten?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!