Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Oplossing voor stof

Stof? Vellen? Endotoxinen? Onze filters lossen het op!

Door innovatie, kennis en uitgekiende verwerkingssystemen behoren veel Nederlandse zaadbedrijven tot de beste in de wereld. Jongejans levert haar bijdrage om stof, kleurmiddel en het gevaarlijke endotoxine tot een minimum te reduceren. Door onze kennis van stoffiltratie en stromingsleer werken wij mee aan een stofvrij verwerkingsproces.

Goede afzuiging zorgt voor betere werking van machines, minder stof in de ruimte en voor schonere producten.

Meer weten over deze oplossing voor aardappelen? Bel of mail Rémon:

 

Ook voor het onderhoud van uw systeem!

Heeft u een afzuigsysteem draaien dat niet naar behoren presteert? Of mist uw systeem kracht op bepaalde punten? Door vernieuwing van machines of een aanpassing in de opstelling ervan, kan het zijn dat uw systeem niet meer perfect aansluit op de situatie en daarom minder presteert. Veelal is een capaciteitsprobleem door eenvoudige aanpassingen op te lossen. Door het leidingwerk anders in te delen of de positie van afzuigmonden aan te passen bijvoorbeeld. Vraag ons langs te komen en wij optimaliseren uw systeem in de kortst mogelijke tijd!

Investeer in de gezondheid van uw medewerkers

Op agrarische producten leven bacteriën waaruit giftige endotoxinen vrijkomen. Niet alleen bij de oogst, maar ook bij het transport, verwerken en overslag komen deze stoffen vrij. Door afzuiging goed toe te passen in uw verwerkingsruimten, maken deze schadelijke stoffen geen kans meer om tot uw longen door te kunnen dringen. Investeren in een goed afzuigsysteem is dus ook investeren in de gezondheid van u en uw medewerkers!

Afzuiging op de juiste plek

Voor schonere, stofvrije zaden, adviseert Jongejans Luchttechniek u over de juiste afzuigpunten. Hiervoor worden afzuigmonden en stofkappen voor elke situatie op maat gemaakt. Stof is niet alleen slecht voor de gezondheid, maar ook voor de werking van uw machines. Een goed afgestemd afzuigsysteem draagt dus ook bij aan de bedrijfszekerheid van uw complete verwerkingslijn.

Meer weten?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!