Language

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Christopher Ranch

Begin dit jaar werd windshifting geïnstalleerd bij de Christopher Ranch Company in de knoflookhoofdstad van de wereld, Gilroy, Californië, USA.

Via 4 afzuig- en windshiftingsystemen wordt stof, vellen en ander afval efficiënt uit de knoflookverwerkingslijn gefilterd. Bij het kneuzen van knoflook voor verdere verwerking, hoeft niet meer handmatig gesorteerd te worden en bespaart het windshiftingsysteem vele arbeidskrachten!

Bij de verwerking van licht product als knoflook moet dit uiteraard zeer accuraat worden ingesteld. Frequentiegestuurde ventilatoren zorgen er in combinatie met continue drukbewaking voor dat de afzuigcapaciteit op de vooraf ingestelde waarden wordt gehouden.

Het systeem combineert cyclonische afzuiging met een filtersysteem, zodat de afgezogen lucht wordt gefilterd voordat deze gereinigd en al weer terug in de verwerkingsruimte wordt geblazen.

Het systeem is uitgerust met een PLC-systeem en een op maat gemaakt touch panel HMI (Human Machine Interface), voor eenvoudige bediening en informatiefeedback. Dit zorgt ook voor optimale servicetoegang van overal ter wereld!

Meer weten?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze afzuigoplossingen? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!